Nieuwe website

ICT XS heeft een nieuwe website. ICT XS is continu in beweging de meest praktische, veilige en betaalbare oplossingen in de markt te vinden. Elke klant heeft een ander IT vraagstuk, maar elke klant dient wel te voldoen aan de huidige wetgeving. Helaas is de situatie bij veel bedrijven bedroevend slecht en zijn de budgetten voor ICT verreweg te laag. Een te laag budget leid vaak tot hoge kosten. Zeker nu de wetgeving rondom persoonsgegevens sinds 2016 veel strenger is en in 2018 nog strenger wordt.

2016 | Meldplicht datalekken

Een schoolvoorbeeld van een datalek kwam ik net in mijn mailbox tegen, een internetmarketingbureau dat een mail stuurde naar diverse mensen in het AAN veld waardoor alle adressen en namen zichtbaar zijn. Kortom een lek wat gemeld dient te worden en mogelijk ook beboet kan worden. Grotere lekken kunnen vele tonnen aan boetes opleveren. Een voorbeeld hiervan is een lek door de gemeente Utrecht, welke ook het maximum boete bedrag al heeft gereserveerd, een bedrag waar menig organisatie door failliet kan gaan. Zie ook: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/melden/meldplicht-datalekken

2016 | Nieuwe diensten

Ook hier komen dus weer enkele nieuwe diensten. De focus ligt op het beheer van losse werkplekken en desktop hosting. Voor kleine organisaties een terugkerende vraag, moeten we een eigen server hebben of kunnen we met losse pc’s en laptops werken. Veelal wordt de keuze genomen op financiële basis zonder nu echt te kijken wat beter of veiliger is. Een vergelijking met een situatie die slecht is en een ideale situatie kan niet een-op-een financieel vergeleken worden uiteraard. Maar voor elk budget hebben we een mogelijkheid.

Ook wordt het aanbod op het gebied van software, beveiliging en maandelijkse abonnementen nog aangepast. Steeds meer software is op maandbasis af te nemen en wij kunnen u dit ook bieden. Enkele diensten worden zelfs uitsluitend maandelijks aangeboden. Waaronder een nieuw beveiligingsproduct.

2016 | Nieuwe website

Nog even geduld wat betreft alle nieuwe producten en diensten, maar de nieuwe site is alvast online.

Nieuwe website ICT XS | Meer structuur en meer grafische navigatie | Ruimte voor de nieuwe producten

2017-08-01T12:17:51+00:00 september 19th, 2016|