ICT XS heeft een nieuwe website. ICT XS is continu in beweging de meest praktische, veilige en betaalbare oplossingen in de markt te vinden. Elke klant heeft een ander IT vraagstuk, maar elke klant dient wel te voldoen aan de huidige wetgeving. Helaas is de situatie bij veel bedrijven bedroevend slecht en zijn de budgetten voor ICT verreweg te laag. Een te laag budget leid vaak tot hoge kosten. Zeker nu de wetgeving rondom persoonsgegevens sinds 2016 veel strenger is.

2016 | Meldplicht datalekken

Een schoolvoorbeeld van een datalek kwam ik net in mijn mailbox tegen, een internetmarketingbureau dat een mail stuurde naar diverse mensen in het AAN veld waardoor alle adressen en namen zichtbaar zijn. Kortom een lek wat gemeld dient te worden en mogelijk ook beboet kan worden. Grotere lekken kunnen vele tonnen aan boetes opleveren. Een voorbeeld hiervan is een lek door de gemeente Utrecht, welke ook het maximum boete bedrag al heeft gereserveerd, een bedrag waar menig organisatie door failliet kan gaan. Zie ook: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/melden/meldplicht-datalekken

 

2016 | Nieuwe website

De nieuwe website is gemaakt op basis van ‘Material Design’. Lettertypes, vormgeving van onderdelen, knoppen, kleuren en dergelijk zijn onderzocht door google welke nu het meest effectief blijken. Vertrouwde elementen blijken bezoekers langer op de site te houden en sneller tot interactie uit te nodigen. Indien u ook een website op basis van Material Design wilt kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.