Op dinsdag 11 april 2017 was ICT XS aanwezig op de ESET partner conference.

Uiteraard om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en tevens om op de hoogte te blijven van nieuwe producten van ESET.

Wij willen als Trusted Advisor voor onze klanten op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, wetgeving en IT beveiligingsproducten. Zodoende kunnen wij u altijd adviseren over bijvoorbeeld de EU GDPR, 2 factor authentication en encryptie. Maar ook de endpoint beveiligingsproducten.

ESET heeft weer enkele producten aangekondigd voor het MKB om enterprise level beveiliging in een simpelere vorm beschikbaar te stellen. Neem gerust contact op met ICT XS met vragen over beveiliging en het voldoen aan de AVG.

Meer over ESET:

ESET is al bijna 30 jaar op de markt en beveiligt meer dan 100 miljoen gebruikers. ESET is gevestigd in Bratislava (Slowakije) en heeft regiokantoren in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Hun producten zijn verkrijgbaar in 202 landen en regio’s wereldwijd. Technisch heeft ESET een grote voorsprong op haar concurrenten. Dit blijkt ook uit de test resultaten die keer op keer uitwijzen dat de beveiligingingsproducten behoren tot de absolute top. Daarnaast adviseren wij ESET vanwege minimalistische gebruikersinteractie, uitsluitend als het echt nodig is geeft de gebruikersinterface een melding waardoor gebruikers de melding niet zomaar negeren. Zowel voor particulieren, kleine ondernemers als grote bedrijven heeft ESET diverse oplossingen. En deze zijn ook nog eens betaalbaar.

ICT XS is reseller van ESET producten. Wij zijn erg tevreden over ESET omdat het gewoon werkt. Ook hoeven we zeer weinig ondersteuning te geven omdat het zeer gebruikersvriendelijke software is. En de software is volledig door het bedrijf zelf ontwikkeld en in een optimale code geschreven waardoor het veel minder belastend is voor uw systeem. Kortom een aanrader. Vraag een offerte aan voor goede beveiliging van uw computer of bedrijf!

Robot ESET IT beveiliging Logo ESET IT beveiliging