Om continu op de hoogte te blijven volg ik regelmatig seminars, beurzen, congressen en producttrainingen. Zo ook het congres ICT 2017.

Het congres ICT 2017 wat plaats vond op 8 september 2016 had diverse zeer interessante sprekers. Onderaan deze post hebben we een overzicht geplaatst van alle sprekers op het podium.

Ook waren er diverse leveranciers die het congres hebben gesponsord. Uiteraard hebben we met onze huidige leveranciers weer even bijgepraat. Ook zijn we met diverse mogelijke nieuwe leveranciers in contact gekomen. Dus mogelijk zullen we enkele nieuwe producten aan gaan bieden in de toekomst. Hier zullen we uiteraard over communiceren via de gebruikelijke kanalen zoals onze website en LinkedIn.

Enkele foto’s om een indruk te geven van de sfeer en een overzicht van de sprekers.

Podium ICT 2017

Hier werden de toespraken gegeven.

Lounge ICT 2017

Rechts sta ik zelf op de foto in gesprek met een medewerker van onze leverancier.

Saxofoniste op ICT 2017

ICT 2017 was heel netjes georganiseerd

ICT 2017 contacten en catering

Hier werden er contacten gelegd en lekker gegeten en gedronken.

 

 

 

 

 

 

 

Congres ICT 2017

Snelle ontwikkelingen in de ICT-wereld zijn van grote betekenis voor uw bedrijf. Zij zorgen er voor dat u nu en in de toekomst succesvol blijft als ondernemer. Nieuwe ontwikkelingen bieden u de mogelijkheid om uw markt te vergroten. ICTWaarborg speelde daar op in met het congres ICT2017 dat donderdag 8 september plaatsvond. Dit congres was dé gelegenheid om kennis over de nieuwe ontwikkelingen op te doen. Wat zijn uw kansen, hoe moet u hierop inspelen en hoe kunt u new business creëren? Met de vele bezoekers die het ICT2017 congres trok had u tevens de kans uw netwerk te vergroten.

DE SPREKERS VAN ICT2017 WAREN:

 • Astrid Joosten
  dagvoorzitter
 • Coen Bresser
  consultant TNO
 • Pieter van Wijk
  trainer Dutch IT Academy
 • Kim Liebregts
  country director Tesla
 • Kors Monster
  adviseur ICTRecht
 • Peter Vos
  consultant Conceptsales
 • Antoon van Luxemburg
  auteur CIO 3.0